Home > Internet

internet

Internet

Internet bestaat nog geen 20 jaar. Het heeft slechts enkele jaren geleden algemeen ingang gevonden, maar zal in de toekomst uitgroeien tot een van de belangrijkste media. De reclamewereld kan niet meer zonder internet. Een aantal sectoren, zoals het hotelwezen, maken er 75% van hun omzet. Op het vlak van internet moet u aan de top staan. Wij zullen u daarbij helpen.

Website
Wij maken uw website van A tot Z. Doelstellingen, opbouw van de website, programmatie, referentiëring,… Voor ons draait het om efficiëntie en prestatie!
>> lees meer

E-commerce
Internet is niet erg lang een reclamemiddel gebleven. Als de websites vroeger heuse « visitekaartjes » waren, zijn ze vandaag uitgegroeid tot echte volwaardige verkooppunten.
>> lees meer

Referentiëring
Internet bevat een zee aan informatie waarin u als adverteerder snel wenst opgevist te worden door een potentiële consument. Hoe kunt u zich in de kijker plaatsen? Hoe kunt u uw Google-referentiëring verbeteren? Wij hebben de oplossingen die u nodig heeft!
>> lees meer

Aankoop van Google AdWords
Google Adwords is een nieuw medium en een nieuwe strategie waarmee beter gebruik kan worden gemaakt van Google…
>> lees meer

Net amélioration
La net amélioration ne vous propose pas de changer votre site mais simplement de l’optimaliser au maximum, d’améliorer son référencement et donc son rendement.
>> lees meer