Home > Radio-tv-bioscoopreclame

pub-radio-tv-cinema-01

Radio-tv-bioscoopreclame

De audiovisuele wereld is alomtegenwoordig! Het gemak waarmee vandaag een film of een spot kan worden gemaakt, biedt aan deze media de mogelijkheid om open te staan voor alle soorten van bedrijven. Voor sommige tv-spots betaalt u soms minder dan 100 euro voor 30 seconden! Maar vergeet niet dat herhaling nodig is !

Regionale radioreclame
Dankzij de regionale loskoppelingen kunnen bedrijven tegen erg democratische prijzen communiceren in welbepaalde regio’s. Zelfs met een beperkt budget liggen de piekuren en de grote radiostations binnen uw bereik.
>> lees meer

Nationale radioreclame
Radio is dé bron van naambekendheid bij uitstek… Een leuk deuntje, een duidelijke en beknopte boodschap, veelvuldige herhaling,… Stuk voor stuk ingrediënten om bekend te worden in een land. Radioreclame blijft toegankelijk voor een groot aantal bedrijven. Het is duurder in Vlaanderen, maar in Wallonië kunt u nog uitstekende zaakjes doen !
>> lees meer

Locale tv-reclame
De kleinste kmo’s kunnen op televisie komen dankzij de lokale tv-zenders… De kwaliteit van de boodschap moet perfect zijn!
>> lees meer

Régionale tv-reclame
Uw spot wordt getoond in heel België, maar u betaalt enkel de prijs die overeenstemt met de kijkers van uw provincie. Regionale tv-reclame is echt geniaal!
>> lees meer

Nationale tv-reclame
U komt op televisie! Niets beter in termen van naambekendheid en merkimago. Zorg er wel voor dat u deze kans optimaal benut…
>> lees meer