Home > Merkimago

Nuzzo

Merkimago

Uw auto’s, uw visitekaartjes, uw facturen, uw reclamecampagnes, uw eindejaarswensen,… ze brengen allemaal een bepaald imago over. Wij zorgen ervoor dat uw imago relevant, coherent en esthetisch is. Heel wat, niet?

Graphisch charter
Uw imago zoals het moet worden weergeven op allerlei dragers opdat het coherent zou zijn en bestaan… het alombekende merkimago!
>> lees meer

Creatie van een naam
Een naam achtervolgt u uw hele leven lang! Een naam is het begin van een verhaal. Een naam is een van de allerbelangrijkste dingen in het bestaan van een bedrijf. Wij hebben tientallen goede namen gevonden!
>> lees meer

Creatie van een logo
Uw imago in zijn eenvoudigste vorm en meest beknopte uitdrukking: uw logo.
>> lees meer

Reclame gadget
Het ene gadget is het andere niet. Sommige reclamegadgets kunnen echter aanslaan en een bepaalde boodschap overdragen of waarden overbrengen die uw bedrijf nauw aan het hart liggen.
>> lees meer

Voertuigbelettering
Beeld u een voertuig in dat jaarlijks 30.000 km aflegt en 10 personen per km kruist. Na 4 jaar zal dit voertuig de blik van 1.200.000 personen hebben gekruist. Zou het dan misschien geen goed idee zijn om die auto als communicatiemiddel te gebruiken?
>> lees meer

Uithangborden
Al onze nog recente onderzoeken bewijzen het : passage is een van de beste manieren om klanten te verwerven.
Het uithangbord kan worden gebruikt om voordeel te halen uit deze passage en is een duidelijk identificatiemiddel voor tal van merken.
>> lees meer

Bekleding van gebouwen
Aangezien een uithangbord niet meer volstaat, brengt ook het gebouw het merkimago over… Wij kleden gebouwen aan om ze een bedrijfsidentiteit te geven en ze te laten opvallen.
>> lees meer